Καλώς Ήλθατε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα

Έπιπλα μοναδικής ποιότητας στην Θεσσαλονίκη και όλη τη Β. Ελλάδα

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Έπιπλο Γκούμας, με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου και σας προτείνει μοναδικές σχεδιαστικές επιλογές για το σπίτι σας και τους χώρους του. Με την πολυετή εμπειρία μας είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε και να απαντήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.
Η κορυφαία ποιότητα των υλικών και η αισθητική μας επέμβαση δημιουργούν κλασικά αλλά και μοντέρνα έπιπλα, έτοιμα να γίνουν δικά σας.
 

Η φιλοσοφία μας

Ο εκθεσιακός μας χώρος διαθέτει έπιπλα υψηλής αισθητικής που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η φιλοσοφία μας, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας, θέτει την μελέτη του χώρου σας απαραίτητη, ώστε να μπορούμε -στη συνέχεια- να σας δώσουμε έτοιμες λύσεις σε χαμηλό κόστος, σεβόμενοι το περιβάλλον γενικευμένης ύφεσης που υπάρχει. Έπιπλα για σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες και γενικά για όλους τους χώρους του σπιτιού περιμένουν να γίνουν δικά σας, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς!
 

Το παιδί στο επίκεντρό μας

Διαθέτουμε, επίσης, ειδικές κατασκευές και παιδικά έπιπλα που ανταποκρίνονται σε ένα ιδανικό παιδικό δωμάτιο. Περιηγηθείτε στον εκθεσιακό μας χώρο και ανακαλύψτε παιδικά έπιπλα υψηλών προδιαγραφών.
 

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Καλάθι αγορών
Scroll to Top