Η Εταιρία

Η εταιρία Γκούμας Έπιπλο, ιδρύθηκε το 1965 από τον Ιωάννη Γκούμα.

Ο Ιωάννης Γκούμας μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στο ορφανοτροφείο Παπάφειο. Εκεί διδάχθηκε το επάγγελμα του επιπλοποιού. Με πολύ μεράκι και αγάπη για αυτήν την τέχνη, ξεκίνησε μια αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο του επίπλου.

Η Γκούμας ΑΕ πλέον, υπό την διοίκηση των υιών Δημήτρη και Αλέξανδρο Γκούμα, συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία, στα ιδιόκτητα κτίριά της.

Σήμερα, στην Γκούμας Έπιπλο, έχουμε την δυνατότητα να ανακαινίσουμε, να σχεδιάσουμε και να εξοπλίσουμε κατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα και ιατρεία, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Με δομή πάνω από 4000τμ. σε έκθεση και χώρο κατασκευής, έχουμε βελτιστοποιήσει όλους τους τομείς στην επιχείρησή μας. Η εγκατάσταση παραγωγής μας έχει δημιουργηθεί με ενσωματωμένο ποιοτικό έλεγχο, από την επιλογή πρώτων υλών μέχρι τα τμήματα παραγωγής και τελικής επεξεργασίας. Επιμελούμαστε οι ίδιοι ακόμα και την συσκευασία. Όλα μας τα έπιπλα παραδίδονται με ασφάλεια.

Κλασικά και μοντέρνα έπιπλα σας περιμένουν στον εκθεσιακό μας χώρο. Μαζί, μελετώντας τον χώρο και τις προσδοκίες σας καταλήγουμε στα έπιπλα που σας εξυπηρετούν.

Παρέχουμε την δυνατότητα να προσαρμόζουμε τις διαστάσεις στον χώρο σας. Ακόμη να διαφοροποιούμε τις επιλογές σας ως προς το στυλ, όπως φινιρίσματα με αντίκες, κλασικά χρώματα με σύγχρονο σχεδιασμό. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και υφές.

Με την συνεργασία των διακοσμητών και αρχιτεκτόνων μας, ικανοποιούμε και την πλέον απαιτητική ή ιδιαίτερη περίπτωση.

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή επίπλων η Γκούμας Έπιπλο σχεδιάζει και δημιουργεί ποιοτικά έπιπλα, για μια ζωή!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top